Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Bylinky omyjeme, osušíme a lístky nasekáme najemno. Potom do ní vmícháme nasekané bylinky a smetanu, podle
Dno pekáče vymazané olivovým olejem posypeme nakrájenou cibulí, na kterou poklademe posolené porce kuřete
Vykuchaného, ale nestaženého úhoře omyjeme, osušíme Na rožeň napichujeme vždy střídavě kousek úhoře, lístek
Úhoře opláchneme a naložíme na 2 hodiny do podmáslí Osolíme je, posypeme hořčičným semínkem, každého úhoře
Očištěného a omytého úhoře osušíme, osolíme, okořeníme Během dušení můžeme podle potřeby podlít vodou.
Maso prošpikujeme slaninou. Cibuli a česnek oloupeme, česnek prolisujeme a cibuli nastrouháme. Česnek