Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
1 h 25 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
plátků vyplníme břišní dutiny ryb a takto připravené karasy Upečeného karase pokapeme citrónovou šťávou, posypeme
Očištěného, vykuchaného a omytého karase osušíme čistou Opečeného Karase odložíme na teplé místo.
Poté přidáme mořské plody a krevety a rajčata nakrájená Jakmile jsou mořské plody hotové dochutíme nasekanou
Karase vykostíme, připravíme si tak filety. Česnek utřeme se solí a karase jím potřeme.
Na lžíci oleje opečte česnek. Přidejte oboje mušle (jen zavřené a očištěné nožíkem od řas a vyčnívajících
Mořské plody necháme rozmrazit a vykapat na ubrousku Přidáme mořské plody a zprudka je orestujeme.
Rybu očistíme a potřeme směsí se zázvoru a chilli omáčky. Na velké pánvi rozehřejeme olej a opečeme rybu
Medailonky si omyjeme a osušíme. Rajčata krátce povaříme, oloupeme a vydlabeme dužinu. Tu nakrájíme na