Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Sardinky necháme rozmrazit, opláchneme, osušíme a osolíme na plátky, papričku, koření, zamícháme a vložíme sardinky
Rohlíky nakrájíme na kolečka, potřeme máslem. Poté ozdobíme rybičkou a kolečkem vajíčka. Zdobíme majonézou
Vzniklou směsí potřeme vnitřní stranu filetů sardinek Troubu předehřejeme na 180 °C, nachystané sardinky
Sardinky omyjeme, odřízneme z nich hlavy, rozkrojíme Do horké zeleninové směsi vložíme připravené sardinky
Mouku s cukrem, droždím, solí, vejci, kůrou, olejem a rozehřátým tukem na pečení zaděláme vlažným mlékem
Uděláme kvásek. Na vál dáme mouku, změklý tuk a vejce. Přilijeme kvásek a zpracujeme těsto, které necháme
Slaninu nakrájíme na tenké nudličky, vložíme ji do studené pánve a rozehřejeme. Přidáme jemně nakrájenou
Mouku prosijeme, promícháme se špetkou soli a rychle uhněteme do hladkého těsta s kousky studeného másla