Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Maso z amura umeleme, smícháme s nastrouhanými (umletými kuličky, které obalíme ve strouhance smíchané se sezamem
Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citrónem, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme 30 minut
Kuřecí prsa omyjeme a usušíme. Poté osolíme a okořeníme dle chuti. Na pánvi rozpálíme olivový olej a
Mouku prosetou se solí, přidáme rozpuštěné máslo a smetanu. Vypracujeme hladké těsto, které rozválíme
Jednotlivé porce ryby oslíme, opepříme a vetřeme do nich prolisovaný česnek. Potom necháme asi hodinu
K masu si přidáme petrželku, česnek, pepř a sůl, promícháme a necháme odpočinout. Ze směsi si vytvarujeme
Ředkvičky si omyjeme a nakrájíme na menší kousky nebo na plátky. V misce smícháme olej, ocet a sůl. Směs
ještě 10 minut.Vyjmeme plech v trouby , posypeme sezamem