Prémiový obsah
★★★
31.4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Sýr rozložíme na fólii, poklademe plátky lososa a potřeme
Uzeného lososa nakrájíme na nudličky. každého dáme lžíci zakysané smetany a posypeme proužky lososa
Lososa si omyjeme, zakápneme citrónovou šťávou, osolíme Příprava holandské omáčky: Než se nám upeče losos,
Porce lososa osolíme, opepříme, potřeme olejem a grilujeme Maso podáváme na talíři přelité omáčkou a doplněné
Svaříme na hustou omáčku. Na pánvi osmahneme osoleného a opepřeného lososa, kterého
Hotovou omáčku necháme v chladnoucí vodní lázni pod uvaříme v páře, na pánvi ve zbylém másle lehce opečeme lososa
nakrájený chřest na druhé polovině opečeme osoleného lososa přílohy jen s povařeným chřestem a rebarborovou omáčkou
Do omáčky vložíme rybu, kterou jsme předem osmahnuli
Omáčka nesmí vařit, protože by se srazila. Dále do omáčky vmícháme nastrouhaný sýr a podle chuti
Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce
Omáčku osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak nebo Teplé špagety přelijeme sýrovou omáčkou, posypeme nasekanou
VYBORNE