Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Ze surovin vypracujeme těsto, vložíme do stojku a vytlačujeme tyčinky. Tyčinky upečeme v troubě a slepujeme
horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustý pudink Před podáním přelijeme pudink zředěným ovocným sirupem
Pak na pudink rozložíme plátky Hermelínu a zapečeme Hotový pudink posypeme nasekanou petrželkou.
Želatinu rozmícháme s moučkovým cukrem a se třemi lžícemi vody a za stálého míchání ji rozpustíme nad
V misce utřeme máslo a postupně přidáváme žloutky, kyselou smetanu, nastrouhané, v mléce namočené a dobře
Asi za dvacet minut by měl pudink ztuhnout. kostičky, ovoce nakrájíme na kousky a položíme na pudink