Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Takto připravíme palačinky z veškerého těsta. uzeného lososa a pevně je stočíme do rolád.
Na rozpáleném oleji či másle smažíme zlatavé palačinky Poklademe plátkem lososa, zakápneme citronovou šťávou
Na potřenou palačinku klademe plátky lososa a vše vrstvíme na sebe v pořadí - palačinka, pomazánka, losos a zase
Někdy ani není potřeba palačinky otáčet a jsou hned Plňte žervé, uzeným lososem a klíčky.
V míse prošlehejte mouku a vejce. Poté vodu a sůl. Nakonec vmíchejte nakrájenou pažitku. Pánev potřete
rozehřejme, přidáme kousek másla a nalijeme těsto na palačinku Hotové palačinky mažeme džemem.
Palačinky smažíme na kapce oleji z obou stran dozlatova Palačinky podáváme s kompotem a posypeme moučkovým
míse prošleháme suroviny na těsto a na másle smažíme palačinky Palačinky potřeme tvarohem a poklademe půlené švestky
Na oleji smažíme palačinky, které poté naplníme jahodami
všech surovin mimo oleje smícháme hladké těsto na palačinky Směsí naplníme hotové palačinky.