Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Batáty omyjeme, ale neloupeme a upečeme v troubě. Rybu osolíme, opepříme a osmahneme z obou stran na
Čerstvé maso z lososa potřeme cukrem smíchaným se lžičkou Pečené brambory necháme částečně zchladnout, pak z
kousek másla, přidáme rozmarýn a tymián a vložíme lososa Poté lososa dáme do pekáčku a dopečeme cca 5 minut
Změklé máslo smícháme s nasekanou bazalkou, petrželkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Dle chuti osolíme
mandle a část řeřichy smícháme, směsí potřeme steaky z lososa na másle modelujeme kopečky a na vršek dáme steak lososa
Omytého a osušeného lososa nakrájíme na porce, osolíme Na talíř naneseme omáčku, na ni položíme řez z lososa
Lososa si rozdělíme na 4 porce, citrony vymačkáme. Na pánvi rozehřejeme olej, lososa osolíme a opečeme
Marinovaného lososa pečte po dobu cca 15 minut, dokud Během pečení několikrát potřete rybu marinádou.
Lososa opláchneme a vložíme do pekáčku. omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku k lososovi
Dohotovení: Na talíř dame plátky brambor, kousky lososa