Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Příprava filet: Omyjeme, osušíme,opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi s rozpáleným olejem z obou stran
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Všechny suroviny mimo ryb smícháme v hrnci. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme odpařit na polovinu
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do