Prémiový obsah
★★★
10.5K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Hříbky očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Klobouček položíme klenbu nahoru na grilovací rošt a
Kapra osolíme, zakápneme šťávou, posypeme kořením a dáme do pekáče. Zeleninu nakrájíme nahrubo, osolíme
Zvenčí ryby pokapeme citronovou šťávou, olejem a osolíme. Spolu s tymiánem vložíme do pekáče a pečeme
Rybu omyjeme a osušíme. Z každé strany uděláme pár šikmých zářezů a rybu osolíme, opepříme a zakápneme
Houby namočíme do horké vody. Maso nakrájíme na nudličky a restujeme na rozpáleném oleji. přidáme nakrájenou
Česnek utřeme se solí a potřeme jím uvnitř i na povrchu kachnu. Na pekáči rozpustíme sádlo, zpěníme na
Kuře rozporcujeme, porce osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku opečeme dozlatova. Podlijme vínem, přidám
Jáhly uvaříme podle návodu na obalu. V druhém hrnci spaříme oloupaný chřest. Bílou část pórku nakrájíme
V míse si smícháme s nasekaným koriandrem, česnekem, chilli, limetovou kůrou a špetkou soli. Rybu na