Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Na oleji osmahneme rybí filé, poté vyjmeme a do pánve Petrželku nasekáme a dáme do omáčky.
Rybí filé omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, osolíme Pokud by strouhanka příliš rychle hnědla, rybí filé
Příprava omáčky: Žloutky rozšleháme ve vývaru, osolíme Zhoustlou omáčku vyjmeme z vodní lázně, všleháme rozpuštěné
Porce filé osolíme, namočíme v rozšlehaném vejci a Podáváme s vařenými bramborami a studenou jogurtovou omáčkou
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji