Prémiový obsah
★★★★★
35.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího sýrem a dopečeme.
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé Povrch posypeme strouhaným sýrem a ještě asi 10 minut
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
Pak přilijeme rybí vývar až na několik lžic, které Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do