Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé
Pak přilijeme rybí vývar až na několik lžic, které Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření