Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
filé, chléb a kolečka ananasu. Na každou topinku dáme kolečko filé a kousky ananasu
Rybí filé osolíme a opečeme ho po obou stranách na Filé podáváme s bramborami a se zeleninou.
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé Povrch posypeme strouhaným sýrem a ještě asi 10 minut
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé