Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Maso a papriku nakrájíme na větší kostky, cuketu na silnější plátky. Maso osolíme, opepříme, vepřové
V misce rozdrobíme rybu, přidáme namočenou housku, žloutky, smetanu, koření, pastu, nasekanou petrželku
Upečenou rybu rozmačkáme a přidáme žloutky, smetanu, namočené housky a ostatní suroviny. Ochutíme solí
Rybí maso obalíme v klasickém trojobalu- mouka-vejce-strouhanka Spodní bulky natřeme majonézou, položíme rybí burger
Filety pokapeme citronovou šťávou, opepříme. Položíme na ně plátek sýra a šunky, uděláme kapsu, zafixujeme
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku a rybu nakrájenou na kousky. Posolíme,
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme sůl, černé koření, červenou papriku, nakrájenou rybu, podlijeme
Dlouhozrnnou rýži uvaříme podle návodu v osolené vodě. Oloupenou cibuli posekáme, vložíme do misky a
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Rybu si osolíme a natřeme prolisovaným česnekem, brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Formu si vymažeme
Cibuli pokrájenou na tenká půl kolečka zpěníme na oleji, přidáme kečup, nálev z ryb, okurku pokrájenou