Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Celé zavináče nakrájíme, přidáme na nudličky nakrájenou cibuli a na tenká kolečka pokrájené okurky. Pak
Vše dáme do salátové mísy, přidáme cibuli, majonézu
Hlávkový salát opereme, rozdělíme listy a natrháme Salát přelijeme a podáváme.
Rybu nakrájíme na tenké plátky, posolíme, přidáme pepř Mezitím si nachystáme salát z oblíbené zeleniny, ochutíme
Dále nakrájíme na kousky kyselou rybu a přidáme k bramborám Salát před podáváním necháme proležet.
Smícháme si pomerančovou a citronovou šťávu, skořici a med. Postupně přidáme olej a šleháme, dochutíme
Hlávkový salát obereme, očistíme a natrháme na menší Poté nálevem zalijeme listy salátu a podáváme.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky, zakápneme olejem, octem a poté vmícháme cibuli nakrájenou na
Salátové okurky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka Poté nalijeme do salátu.
zrnka nového koření a 6 kuliček pepře, nasypeme na rybu Upečenou rybu se zeleninou podáváme s vařenými bramborami