Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme a dáme uležet umícháme hladké těstíčko, do kterého obalíme porce kapra
Kapra očistíme. Odkrojíme hlavu, ocas a ploutve. Ořezy z kapra můžeme použít na polévku.
Dýni oloupeme, rozkrojíme a lžící vydlabeme měkkou dužinu se semínky. Brambory oloupeme, omyjeme a společně
Rybu nakrájíme na porce a ponoříme do mléka. Necháme asi hodinu v lednici. Mezitím rozmixujeme rohlíky
Půlky kapra nakrájejte na jednotlivé porce.
Porce kapra opláchneme, osušíme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a obaleného kapra
Na oleji opečeme nakrájenou cibuli. Přidáme kousky dýně. Zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Poté přidáme