3.6K čtenářů Přidat komentář

Treska v česnekovém těstíčku

45 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Treska v česnekovém těstíčku

  1. Z bílku, škrobové moučky, sójové omáčky a kari koření si připravíme těstíčko.
  2. Osolenou tresku v něm obalíme a na rozehřátém oleji usmažíme.
  3. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a zesklovatíme na oleji.
  4. Přidáme prolisovaný česnek, trochu kari a přilijeme dezertní víno.
  5. Přivedeme k varu a odstavíme.
  • 600 g filetů z treska
  • sůl
  • 1 bílky
  • 2 lžíce škrobová moučka
  • sůl
  • kari
  • sójová omáčka
  • 5 lžíce olej (na smažení)
  • křen
  • 1 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 2 stroužek česnek
  • kari
  • 100 ml sladkého dezertní víno

Skvrny od tuku

Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.

Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.

Treska v sýrovém těstíčku
7.3K
Redakce Recepty.eu
★★★

Treska v sýrovém těstíčku

Toto těstíčko rovnoměrně rozetřeme v zapékací míse

Kuřecí prsíčka v česnekovém těstíčku
11.1K
Kuchař Berda

Kuřecí prsíčka v česnekovém těstíčku

Vytvoříme hustší těstíčko z vajec, mouky a prolisovaného před dosmažením můžeme přidat aby se nám opeklo i těstíčko

Treska v těstíčku s domácí česnekovou majolkou
374
1
Toprecepty
★★★★

Treska v těstíčku s domácí česnekovou majolkou

Tresku poprášíme moukou a obalíme v těstíčku. Česnekový přeliv připravíme šleháním žloutků do pěny

Treska v těstíčku
116
Vareni.cz
★★★

Treska v těstíčku

Obalenou tresku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova Tresku v těstíčku podáváme s brambory a zeleninovou

Smažená treska
945
Redakce Recepty.eu

Smažená treska

Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme

Smažená treska
1.2K
Redakce Recepty.eu

Smažená treska

Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme

Smažená treska
4.3K
Redakce Recepty.eu
★★★

Smažená treska

Filety tresky omyjeme a osolíme.

Boloňská treska
15.2K
Kuchař Berda

Boloňská treska

Tresku omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme

Neapolská treska
9.2K
Kuchař Berda

Neapolská treska

Filé rozmrazíme, omyjeme a osušíme. Z masa nakrájíme kousky cca 200 g, osolíme je a necháme chvíli odležet

Treska na pivu
4.9K
Kuchař Berda
★★★

Treska na pivu

Nadrobno nakrájenou cibuli lehce osmažíme na másle a rozestřeme na dno pekáče. Na ni rozložíme osolené

Treska s hráškem
3.5K
Kuchař Berda

Treska s hráškem

Mrkev nakrájíme na tenká kolečka. V kastrolu rozehřejeme máslo a mrkev na něm krátce osmahneme. Ochutíme

Treska na rajčatech
7K
Kuchař Berda
★★★

Treska na rajčatech

Kostky tresky necháme chvíli povolit, pak je pokapeme