Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
na kostičky, zpěníme na másle, zasypeme moukou a kari rozšlehané vejce se smetanou nebo mlékem a trochou kari
Pekáč vymažeme tukem, rybu dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a dáme do pekáčku. Můžeme
Troubu předehřejeme na 200 °C, rajčatovou omáčku dáme Tresku opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a vložíme
Tresku vrátíme do pánve s omáčkou a mírným varem asi , přidáme trochu omáčky a ozdobíme koprem.
Opečenou tresku dáme na talíře a přelijeme indickou omáčkou.
, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, okořeníme kari zahustíme světlou jíškou, připravenou z másla, mouky a kari
Osolíme, opepříme, přidáme kari a zalijeme vínem a sojovou omáčkou.
Filet z tresky osmažíme na másle z obou stran.
, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, okořeníme kari zahustíme světlou jíškou, připravenou z másla, mouky a kari
na kostičky, zpěníme na másle, zasypeme moukou a kari Poté vmícháme smetanu nebo mléko a trochou kari a papriky
kokosovou smetanu, přidáme sůl, mleté kešu oříšky, kari Poté omáčkou přelijeme rýži a posypeme na kostičky