Prémiový obsah
★★★★
20.5K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Myslíte si, že skvrny od borůvek nejdou vyčistit? Tak to se pletete, když použijete kyselé mléko, a pak oděv vyperete v teplé vodě.
Fleky budou pryč.
Kuřecí maso omyjeme, očistíme, nakrájíme na kousky, Hráškové rizoto servírujeme s kousky kuřecího masa
Osmažíme na oleji směs nasekané cibule, petržele, celeru a mrkve. Přidáme oloupaná a propasírovaná rajčata
Cibuli a česnek nakrájíme, v hrnci rozpustíme půlku másla, orestujeme, poté přidáme rýži, opečeme. Přidáme
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na 3 lžících oleje ji zesklovatíme. Přisypeme rýži a za stálého
maso a když úplně zbělá, přidáme mraženou zeleninu Rizoto se nesmí vysušit, musí zůstat krémové.
Asi 25 g másla nechte rozehřát ve středně velkém hrnci. Přidejte cibuli a česnek a za občasného míchání
Řízky omyjeme, osušíme a z obou stran opečeme 10 minut na rozpáleném másle, pak je osolíme, opepříme,
osmahneme cibulku, přidáme zeleninku, obrané a nakrájené maso
Rýži vaříme podle návodu v osolené vodě, maso omyjeme cibuli a zázvor na něm opečeme, přidáme nudličky masa
cibulku, na ni přidáme uvařené a na kousky nakrájené kuřecí Hotové rizoto podáváme sypané strouhaným sýrem.
Příprava rizota: Asi 25 g másla nechte rozehřát ve Příprava masa: MAso nakrájíme na tenké plátky, osolíme