Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Maso nakrájíme na menší kostky, opečeme na oleji s drobně nakrájenou cibulí, osolíme, podlijeme vodou
Maso nakrájené na kostky osolíme a prudce osmahneme na oleji zároveň s cibulkou. Když je už cibule růžová
stupňů a vložíme do ní suchy smaltovaný nebo nerezový hrnec Těsto promícháme a vhodíme do rozpáleného hrnce.
Špaldu zalijeme vodou 5 cm nad zrno, vaříme asi 35-45 minut. Petržel nakrájíme na kolečka a smícháme
Do mísy nalijeme víno a vmícháme do něj česnek a majoránku. Přidáme kuřecí maso, zakryjeme a necháme
Maso omyjeme, osušíme, očistíme ho a nakrájíme na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka
Rýži uvaříme, smícháme s tuňákem, přidáme nastrouhanou cuketu, cibulku, vejce, hrnek strouhanky. Dle
Rýže se přebere,opere,spaří a osmaží na másle s drobně nakrájenou cibulí,osolí,zalije studenou vodou
Udušenou rýži umeleme na masovém strojku. Do másla,umíchaného se solí,přidáme vejce,tlučený květ,studenou
Všechny uvedené ingredience smícháme a dobře promícháme nebo vyšleháme. Těsto naléváme na rozpálenou