Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Broskve spaříme, vychladíme, oloupeme, nakrájíme, rýži Naplníme formičky, poklademe broskvemi a pečeme asi
Mléko se špetkou soli necháme zahřát, do horkého vsypeme propláchnutou rýži a za občasného míchání uvaříme
V mléce uvaříme rýži hodně doměkka. Do máslem vymazaného pekáčku rozprostřeme polovinu množství rýže,
Do vařícího mléka vsypeme spařenou rýži, osolíme a za stálého míchání vaříme, až vznikne hustá kaše.
Rýži propereme a uvaříme v osoleném mléce spolu s citronovou kůrou, necháme vychladnout. Citronovou kůru