Prémiový obsah
★★★
15.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Rýži uvaříme doměkka a propláchneme studenou vodou. brokolice a nakládané houby.
Rýži přebereme a zalijeme 100 ml vody. Uvařenou brokolici smícháme se žloutkem a rýží, necháme
Dusíme, dokud brokolice nezměkne. Přidáme uvařenou rýži a podáváme.
Odložíme 150ml této směsi stranou a do kastrolu přidáme rýži Na krůtí maso rozložíme růžičky brokolice a jarní cibulku
Brokolici předvaříme a rozdělíme na růžičky. oleji zpěníme nakrájený česnek a petželku, přidáme brokolici
Brokolici uvaříme, vytáhneme, do vývaru přidáme mléko Na růžičky rozdělenou brokolici polijeme vzniklou omáčkou
Brokolici krátce spaříme ve vroucí vodě a rozebereme středně velké placky, do jejich středu položíme kousek brokolice
Menší brokolici opláchneme a odřízneme horní polovinu Brokolici poté rozdělíme na jednotlivé malé kousky.
Zapékací mísu vymažeme máslem a zmraženou brokolici Touto směsí pokryjeme brokolici připravenou v misce