Prémiový obsah
★★★
12.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
osmahneme cibulku, přidáme zeleninku, obrané a nakrájené maso
Maso si nakrájíme na plátky, zeleninu na kousky, na pánvi orestujeme maso, poté česnek, cibuli.
Uzené maso nakrájíme na tenké plátky. Na olivovém oleji opečeme maso, pak přidáme cibule,
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Vařené uzené maso pomeleme, vejce uvaříme natvrdo a maso, nakrájená vejce a všechno důkladně promícháme
toastového chleba položíme po jednom tenkém plátku uzeného masa, potřeme ho hořčicí, položíme plátek sýra, osolíme
Uzené maso uvaříme doměkka. těsto nahoře uzavřeme, aby bylo pevně přilnuté na maso