Prémiový obsah
★★★
14.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
prošleháme olej s vinným octem, vmícháme čočku, oloupanou okurku Salát necháme vychladit.
Rýži a čočku uvaříme každé zvlášť. Jakmile jsou suroviny uvařené smícháme ve větším hrnci, přidáme nakrájenou
předem naložit do studené vody) přidáme nakrájené okurky čerstvým salámem nebo jej nadrobno nakrájíme a do salátu
do mísy, přidáme nakrájené jablko, natvrdo uvařené vejce Salát dochutíme olivovým olejem, dijónskou hořčicí,
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme přes noc namočenou čočku. Zalijeme vodou a přidáme
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Okurku omyjeme, konce odkrojíme, oloupeme ji a nastrouháme V míse smícháme salát a okurku a vše rozdělíme na talíře
Okurku si nakrájíme na kousky, salát nasekáme nahrubo