Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Očištěný květák vložíme do vroucí osolené vody a vaříme
Květák nakrájíme a rozdělíme na růžičky. Jako přílohu můžeme použít vařené brambory.
Pekáč vymažeme olejem a vložíme do něj růžičky květáku Na tálíř nejprve servírujeme čočkový salát a na něj
Brokolici a květák omyjeme, rozebereme na malé růžičky Salát podáváme vychlazený a posypaný nasekanými vejci
Květák nakrájíme a rozdělíme na růžičky. Podáváme uvařený květák, posypaný strouhankou a nastrouhanou
Květák uvaříme v osolené vodě. Salát při servírování posypeme čerstvou pažitkou a
Květák rozkrájíme na malé růžičky a uvaříme v osolené
Tvrdý sýr, oloupaná jablka, květák a okurky nakrájíme Tento salát můžeme podávat k vařenému hovězímu nebo