Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Nakonec do ní vmíchejte brusinky. Srnčí plátky rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a
Srnčí hřbet odblaníme, naporcujeme, z kotlet odsekneme na talíře, na každou navršíme část banánů, na ně brusinky
Salát opereme, dáme do mísy a promícháme s majonézou Poté podáváme s připraveným salátem a brusinkami.
Salátové listy omyjeme, osolíme a dáme do misky.
Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 Při podávání s bramborami ozdobíme ještě trochou brusinek
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu