Prémiový obsah
★★★
14.8K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Salát polníček omyjeme, necháme okapat a rozebereme
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Očistíme si zeleninu Na 1 kg zeleniny dáme 20 g soli a zavakuujeme na 100% Necháme 14 dní v pokojové
V malé misce si smícháme všechny suroviny na zálivku, metličkou rozmícháme a necháme stranou. Suroviny
Polníček přebereme, opláchneme a necháme okapat. Na polníček rozložíme osmažené houby a kozí sýr.
Přidáme hrášek, nakrájenou okurku a ředkvičku na plátky
Nakládané ředkvičky Ředkvičky patří mezi brukvovitou Ředkvičky s jarní cibulkou Ředkvičky s odřiznutými
Ředkvičky přemístíme do čisté sklenice. Zalijeme ředkvičky.