2.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Nakonec ozdobíme oříšky a uchováváme v lednici.
Přidáme skořici, oříšky, špetku chilli, osolíme a opeříme
opepříme a poklademe čerstvými bylinkami, žampiony a piniovými oříšky, smotáme a převážeme.
Rukolu a piniová jádra nasekáme a smícháme s nastrouhaným
Když začne vařit, přidáme vodu, houby, oříšky a smetanu
Piniové oříšky lehce orestujte na pánvi na sucho, bez Přidejte piniové oříšky, česnek, bazalku, dochuťte
Sýr si nastrouháme a oříšky orestujeme nasucho na pánvi
Poklademe lístky tymiánu, oříšky a nakrájenými rajčaty
Poté přidáme nastrouhané jablka, posypeme oříšky a