Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Kuře uvaříme ve slané vodě, do které jsme přidali drobně nakrájenou cibuli, několik zrnek pepře a nového
Maso nakrájíme na kousky, přidáme na kostičky nakrájené okurky a kapie a na kolečka nakrájený pórek.
Salát si omyjeme, rozebereme na lístky a osušíme. Maso pokrájíme a poklademe na salát.
Do mixovací nádoby dáme vodu, do mísy dáme kuřecí prsa Salát si dáme na talíř, poklademe cibulí, pomerančem
Kuřecí maso nasekáme na malé kousky. Salát pořádně promícháme.
Maso jemně osolíme a orestujeme na oleji. Posypeme kořením a dáme na 30 minut péct do trouby. Do zbytku
Kuřecí maso opečeme, necháme zchladnout, pokrájíme na ně vychlazený kuřecí salát a posypeme nasekaným