Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na kolečka a ta překrojíme na půlky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na
Vše důkladně promícháme a vaječnou pomazánku podle
Na talíře naskládáme listy salátu a salát na ně rozprostřeme
Vejce, okurky a cibuli si nakrájíme najemno, přidáme majolku. Osolíme, opepříme, dochutíme citronovou
Několik hodin nebo den předem připravíme žampióny. Omyjeme je, hlavičky oloupeme a skrojíme, nohy nepoužijeme
Vejce nakrájíme, okurky nakrájíme, smícháme. Přidáme hrášek a zbytek ingrediencí, dochutíme solí a pepřem