Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Cizrnu scedíme a necháme okapat. V salátové míse pak vše dobře promícháme.
Do takto připraveného kuskusu přidáme scezenou cizrnu
Cizrnu necháme okapat, cibuli oloupeme a nakrájíme Pak vmícháme zeleninový vývar, kari a chilli koření
rozmixujte dohladka, vlijte do polévky, přidejte cizrnu
V hrnci svaříme vývar s hořčičnými semínky několik minut a pak ho necháme vychladnout. Meloun rozpůlíme
Sterilované bílé zelí na jemno nakrájíme přidáme na jemno nastrouhanou červenou řepu, vychladlé těstoviny
Zelí, mrkev a celer nakrájíme, dáme do hrnce, přelijeme vřelou osolenou vodou a odstavíme na 2 hodiny
Cizrnu uvaříme v osolené vodě do měkka a scedíme. Nakonec k rukole přidáme osmažený pršutek, cizrnu a