Prémiový obsah
★★★
18.9K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
tuku osmaženou a na kostičky nakrájenou zeleninu a cibuli Přidáme nakrájený kořínek, sloupnutý a nakrájený jazyk, maso
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. V hrnci rozehřejeme olej a maso na něm zprudka orestujeme
Přidáme mleté maso a polovinu vydlabané cibule. Hmotou naplníme cibule.
dáme kapku oleje a přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli Přidáme prolisované stroužky česneku a maso, které
Osmahneme na oleji a přidáme maso a rajčata. Jakmile je maso hotové, dochutíme česnekem a bazalkou
Oboje maso pomeleme nahrubo, zbylou cibuli nakrájíme Druhý den z masa vytvarujeme karbanátky a upečeme na
Kůzlečí maso důkladně opláchneme ve studené vodě, Hotové maso vyjmeme do mísy a udržujeme teplé.
Poté dáme maso do hrnce, podlijeme vodou a dusíme, dokud maso nezměkne.
V hrnci si svaříme vodu s octem, cukrem, solí a sladidlem. Necháme projít varem a poté necháme na plotně