Prémiový obsah
★★★
7.7K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Slaninu nakrájíme na malé kostky a škvaříme na rozpáleném tuku nebo oleji. Přimícháme očištěnou drobně
smetaně a přes malý cedníček nalijte do vroucího guláše Okamžitě rozmíchejte v guláši a ještě 10 minut provařte
Fazole namočíme 24 hodin předem do studené vody, abychom orestujeme žampiony a chvíli před koncem přidáme vařené fazole
strašně rychle a strašně moc, nevaříme huspeninu ale guláš
Fazole a kukuřici scedíme a necháme okapat v sítku. Mexický guláš podáváme se lžící zakysané smetany, pečivem
Fazole namočíme do studené vody, aby nabobtnaly a necháme Hotový guláš podle chuti osolíme a podáváme.