Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Houbovou směs smícháme s krupkami a scezeným hráškem Hotový houbový šoulet s telecím masem dochutíme rozmarýnem
Hrách přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Kroupy a maso také uvaříme a maso nakrájíme na kostičky
Opraný, přebraný a den předem namočený hrách uvaříme doměkka. Smícháme ho s uvařenými kroupami, osolíme
Hrách propláchneme a namočíme ho asi na 4 hodiny do studené vody. V této vodě ho pak uvaříme doměkka
Na sádle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme houby, sůl, rozmarýn a chvíli podusíme. Mezitím si promícháme
Houby podusíme na másle s nadrobno nasekanou cibulkou. Podlijeme vínem, přidáme šafrán a kmín. Jakmile
Těsto rozdělíme na 8 obdélníků a dáme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do lednice. Mezitím orestujeme
Houby nakrájíme, povaříme 10 minut v osolené vodě, scedíme a opláchneme. Do kastrolu dáme olej, cibuli
Syrové houby nakrájíme na 1 cm plátky, menší stačí přepůlit. Osolíme a obalíme v hladké mouce, ve vejci
Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou cibulku a restujeme dozlatova. Zalijeme vínem, přidáme
Houby očistíme a nakrájíme nadrobno. Mrkev, cibuli a cuketu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozpálíme