2K čtenářů
1 h 35 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Z něho pak tvarujeme drobné knedlíčky a zaváříme je do vroucí polévky.
Pomleté hovězí maso propracujeme s dobře propranou směs opatrně zašleháme do vlažné polévky.
Do horké vody vložíme kostku hovězího bujó- nu, očištěnou a zaváříme do polévky.
Do silného hovězího vývaru s nastrouhanou zeleninou zavaříme masové knedlíčky připravené z mletého masa
nasekané vařené uzené maso (já ho chvíli vařila v polévce Tvoříme malé knedlíčky, které zaváříme přímo do polévky
Jakmile knedlíčky vyplavou na povrch, jsou hotové. Tyrolské knedlíčky podáváme v teplém domácím vývaru
přidáme kapustu, zahustíme strouhankou a utvoříme knedlíčky , které vaříme v polévce, dokud nevyplavou.
Z těsta tvarujeme lžící knedlíčky, které dáváme rovnou Jakmile knedlíčky vyplavou, povaříme je ještě 5 minut
Vytvarujeme knedlíčky a zavaříme ve vroucí osolené Polévku dochutíme solí a pepřem.
Povaříme a mezitím si připravíme knedlíčky. Ty dáme do vroucí polévky a povaříme ještě 30 minut