Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Nejdůležitější na hovězím guláši je dobře osmažená Netradiční hovězí guláš nejlépe chutná s bramboráčky
Hotový guláš podáváme ve vydlabaném opečeném bochníku
Na rozpálený tuk přidáme nakrájené maso. Opečeme dohněda a dáme vyndáme. Vsypeme nakrájenou cibuli, česnek
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a polovinu česneku. Přidáme papriku, nakrájené maso, a koření.
Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš moukou rozmíchanou