Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Naplníme nádivkou a pečeme při teplotě 170°C asi 40 Vychladlou nádivkou nakrájíme a můžeme podávat.
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem, přidáme na jemno nasekanou cibuli, osolíme, posypeme drceným
Jakmile se nasají, vyždímáme je a přidáme do masové
Na listy vrstvíme první nádivku, pak druhou masovou nádivku.
Maso důkladně očistíme a omyjeme, dáme je společně do studené vody, mírně osolíme, přivedeme k varu a
Z vyváleného těsta vykrajujeme kolečka o průměru asi 8 cm. Na plech vyskládáme poloviny a na každé kolečky
Mezi dva osolené plátky toastového chleba dáme plátek pečeného nebo jinak tepelně zpracovaného masa,
Na pánev nalijeme olej, rozpálíme a zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli s kmínem. Pak přidáme vařené maso
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem, přidáme na jemno nasekanou cibuli, osolíme, posypeme drceným
Hovězí plátky naklepeme, osolíme, posypeme jemně nasekanou petrželovou natí, poklademe půlkami plátků
Maso osolíme, opepříme a promícháme s jedním vejcem a dvěma lžícemi vody. Potom směs rozetřeme na vál
Kuřecí prsa rozkrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, dáme do uzavíratelné