1.9K čtenářů
20 m
Patrik Kőlbl
Prosíme autora receptu, aby nás kontaktoval na info@recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
olejem a dochuťte solí a pepřem.Bruschetty ozdobte rajčatovou salsou a sýrem Tartare Apérifrais Itálie.
Příprava skotského vejce: V míse smícháme maso, sůl, pepř, stroužek česneku a majoránku. V hnrci si uvaříme
Steak nakrájíme na proužky a podáváme s rajčatovou salsou.
Smícháme nasekaný špenát, lučinu, tvaroh a parmazán. Poté promícháme s rozšlehanými vejci a prolisovaným
Servírujeme karbanátky přelité salsou nebo omáčku podáváme
Poté těsto potřeme rajčatovým pyré, posypeme kousky Poté koláč posypeme kozím sýrem, pokapeme bazalkovým
puky, ozdobíme kostičkami vykrájeného pomeranče, sýrem Čekankové puky se sýrem Tartare podáváme jako neodolatelnou