Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Chvíli opékáme a přilijeme víno.
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast Poté chřest osolíme a obalujeme v jednotlivých talířích
Mezitím chřest zabalíme do šunky nebo slaniny a zapečeme Medailonky podáváme spolu s chřestem a šťouchaným bramborem
nakrájenou šalotku, asi po 3 minutách přidáme kousky chřestu Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Jakmile je chřest měkký, můžeme ho polít rozpuštěným
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme horní část musí zůstat řídká, poté na každou dáme chřest