Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Uděláme kvásek. Na vál dáme mouku, změklý tuk a vejce. Přilijeme kvásek a zpracujeme těsto, které necháme
Mouku s cukrem, droždím, solí, vejci, kůrou, olejem a rozehřátým tukem na pečení zaděláme vlažným mlékem
Máslo, med a žloutek utřeme do pěny a zaděláme moukou smíchanou se škrobovou moučkou Maizenou. Těsto
Karamelky rozpustíme se smetanou v rendlíku za stálého míchání a dáme vychladit. Z bílků a špetky soli
Hrnečky vhodné ho trouby vymažeme olejem. Do mísy prosejeme mouku s kypřícím práškem a přidáme špetku
Nastrouháme salám a sýr, dáme do mísy, přidáme celá vejce, osolíme a směs promícháme. Z listového těsta
Brambory oloupeme, nastrouháme najemno do mísy, přidáme vejce, zasypeme moukou smíchanou se solí a nejprve
kterého si vyválíme placky a sklenicí vykrajujeme koláčky
Z 420 g mouky, žloutků, cukru, vykynutého kvásku, mléka a soli vypracujeme kynuté těsto. Částečně změklý
Těsto: Těsto je jednoduché. Z medu a žloutků se vyšlehá pěna, do které se přidají ostatní ingredience