Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Uvaříme sirup, nasypeme do něj brusinky a 2 minuty Na pánvi rozpálíme olej a usmažíme na něm hermelín.
V kastrolku rozmícháme a zahřejeme brusinky s pomerančovou Hermelín rozkrojíme na osm plátků.
Hermelíny nakrájíme na kousky a rozdělíme do jednotlivých
Hermelín podélně rozkrojíme, naplníme brusinkami, přiklopíme
Šejkr naplníme ledem a ostatními surovinami, vše důkladně protřeseme. Nalijeme do koktejlové sklenice
Maso omyjeme, osušíme, pršpekujeme klínky pšku a důkladně osolíme. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme
Roštěnku důkladně osolíme a opepříme a na oleji ji ze všech stran opečeme. Poté maso dáme na pekáček,
Přebrané a omyté brusinky dáme na chvíli do trouby, Není vaříme brusinky s polovinou cukru 10 minut a pak
Kuřecí s brusinkami a hermelínem pečeme při 170 °C. Kuřecí s brusinkami a hermelínem podáváme jako hlavní