Prémiový obsah
★★★
9.2K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Větší část Hermelínu nahrubo nastrouháme do pomazánkového másla. Přidáme nasekané černé a zelené olivy
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na centimetrové plátky. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky
Krémový sýr ušleháme se smetanou a přidáme na kostičky nakrájený hermelín, na jemné kostičky šunku, několik
Rohlík namočíme do studené vody, cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji. Do mletého masa vmícháme
Maso smícháme s rohlíkem namočeným v mléce, se dvěma žloutky, kostičkami hermelínu, škrobovou moučkou
Dobře vychlazený hermelín nakrojíme na 2 poloviny a naplníme tenkými plátky banánu. Pak jej postupně
Vychlazený sýr nakrájíme na malé plátky. Salám i celer nakrájíme na nudličky, kapii omyjeme, zbavíme
Sýr nastrouháme nahrubo a přidáme ostatní suroviny. Rozmixujeme a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku
Do mouky uděláme důlek, do kterého vlijeme kvásek zhotovený z droždí, cukru, trošky vlažné vody a hrstky
Příprava těsta: Droždí rozdrobíme v troše vlažného mléka, rozmícháme, přidáme trochu prosáté mouky a