19.2K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Máslo šleháme s tvarohem, dochutíme solí, pepřem, paprikou a přidáme najemno nakrájenou papriku. Sýr
Poklademe po celé ploše šunkou. Plát srolujeme do rolády a dáme vychladit do lednice
potřeme česnekem. na celou plochu položíme plátky šunky Maso svineme pomoci pevné nitě upravíme do tvaru rolády
rozdělíme na pečící papír, potřeme hořčicí, poklademe šunkou
nastrouhané jablko a na malé kostičky nakrájenou šunku
rozválíme na plát, potřeme polovinou náplně, poklademe šunku Roládu zavineme, obalíme do fólie a necháme v lednici
společně stočíme.Na další folii položíme parmskou šunku a na něj sýrový váleček.
silný asi 2 - 3 mm. připravenou bylinkovou náplň na sýrovou Pak zabalíme celý plát do rolády, tu zabalíme do alobalu
Zarolujeme do rolády a necháme v chladu uležet. Potom roládu na šikmo nakrájíme, na každý plátek dáme
Na pomazaný sýr rozložíme plátky šunky a potřeme je Pomocí alobalu opatrně stočíme na roládu a zabalenou