4.3K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Listy scedíme, polozíme na prkénko, do každého listu dáme nachystaný plát sýra na smažení, lehce osolíme
Fazolky nakrájíme a dusíme asi 10 minut. Na středně velkém plameni rozehřejeme olej a jemně nasekáme
Zelné listy spaříme v horké vodě. Brynzu, tavený sýr a nastrouhaný sýr smícháme s natí
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké Obalíme v něm sýr a nakonec ho obalíme ve strouhance
Ze sýra odkrojíme kůrku a nakrájíme ho asi na 1 cm Při pomalém smažení se sýr rozteče.
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké Obalíme v něm sýr a nakonec ho obalíme ve strouhance