Prémiový obsah
★★★
14.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Osmahneme na pánvi s olejem a přidána kousky hermelínu
Syrové oloupané brambory a hermelín nakrájíme na plátky vymažeme si pekáček máslem a klademe vrstvy brambor a hermelínu
Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho Do středu formy vložíme hermelín a obskládáme ho půlkami
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
chleba pomažeme máslem, poklademe šunkou, dvěma plátky hermelínu
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky a nasolíme. Poté dáme do zapékací mísy, opepříme, posypeme kořením,
Poklademe plátky šunky, kousky okurků a Hermelínem.
Hermelíny podélně rozřízneme, tak aby jich vzniklo Směs necháme dvacet minut odstát a pak v ní obalíme hermelíny
s kořením a česnekem, vzniklou směsí potřeme celé hermelíny Dno alobalu zakápneme olejem a vložíme hermelín a alobal