Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 2. 2010 14:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 892 kJ / 1 647 kcal
Bílkoviny99,30 g
Tuky89,24 g
Vláknina11,37 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,21 g
Sůl5,45 g
Sacharidy99,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

michsamant michsamant

7. 2. 2010 14:46

:-p:yes: tak taketo ano!!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cannelloni kuřecí játra recepty nádivka s játry nádivka z jater ke kuřeti kuřecí játra recept kuřecí nádivka těstoviny cannelloni nádivka do kuřete z jater nádivka játra canellonni cannelloni recept nádivka s jater ke kuřeti kuřecí játra nadivka kureci jatra nádivka ke kuřeti z jater cannelloni recepty recepty z kurecich jater bešamel na cannelloni recepty z kureci jatry nadivka ke kureti

Suroviny: játra drůbeží, víno bílé, rajče, protlak rajčatový, cibule, olej, šťáva citronová, mouka, tymián, majoránka, pepř, sůl, cannelloni, olej, mouka hladká, mléko, sýr nastrouhaný, sůl, pepř, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWzY