Vylepšený Krkonošský KUCMOCH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 919 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,44 g |
Tuky | 4,25 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 31,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme s čímkoli - je to opravdová delikatesa pro labužníky. Bohužel je dobrý jen čerstvě udělaný - nedá se moc dobře ohřívat.
Já jsem na něm v Krkonoších vyrostla :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2010 13:09
Dančičko, já je zase miluju, ale já vlastně miluju všechno, kde je smažená cibulka
10. 2. 2010 13:05
Zajímavý název i receptík!!
10. 2. 2010 12:56
Spagetko... hladké???
Jinak tzv. Klofanky jsou u nás šťouchané brambory s usmaženou cibulkou... a nemám je moc ráda... když jsem byla malá, měli jsme je na můj vkus moc často
Jinak tzv. Klofanky jsou u nás šťouchané brambory s usmaženou cibulkou... a nemám je moc ráda... když jsem byla malá, měli jsme je na můj vkus moc často
10. 2. 2010 12:54
stouchane brambory zvane Kucmoch
10. 2. 2010 12:53
Maris... musím jen dodat "JINEJ KRAJ, JINEJ MRAV" - V Krkonoších je kucmoch kucmoch a škubánky škubánky
10. 2. 2010 12:49
spagetko - asi ano, já to taky nemyslela ve zlém, jen mě to překvapilo
10. 2. 2010 12:46
No jo, Maris a co když to Dančička a její rodina takto nazývali?
10. 2. 2010 12:41
Já nechci slovíčkařit, ale kucmoch jsou přece škubánky a tam patří mouka, toto jsou šťouchané brambory s cibulkou. Dančičko, nic ve zlém
10. 2. 2010 12:41
No jasně žížalko, jak jsem na to mohla zapomenout ??? Máš pravdu!!!
10. 2. 2010 12:33
Ohřívané ne, ale můj táta si zbytek téhle dobroty opékal na sádle
10. 2. 2010 12:31
U nás se tomuhle jídlu říká klofánek, na sádle se škvarky se usmaží do zlatova cibule a ta se přidala do těch rozšťouchaných brambor, kam se ale přidal libeček - takže vlastně totéž, jinak díky za připomenutí
Jo a Dančička má pravdu, ohřívané -... no nic moc
(Dančičko, na fotce to je moc hladké -ber to jako vtip )
Jo a Dančička má pravdu, ohřívané -... no nic moc
(Dančičko, na fotce to je moc hladké -ber to jako vtip )
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 54 minutami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 1 hodinou
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kucmoch kucmoch recept co je to kucmoch kucmoch se zelím co je kucmoch kucmoch bramborák se škvarky a zelím. recept na kucmoch krkonosky gulas krkonošské recepty kucmoch se zelím recept krkonosky kucmoch co je to kucmoch? klofánky jídlo kucmoch dančička recepty kucmoch ohříváme škvarky kusmoch kucmoch kucmoch ten já ráda bezlepkový kucmoch
Suroviny: brambory, mléko, cibule, olej, sůl, máslo
Vylepšený Krkonošský KUCMOCH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZAj
11 názorů