Hovězí pečeně na tymiánu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,84 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 10,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2010 19:04
+11
14. 2. 2010 22:13
14. 2. 2010 22:02
14. 2. 2010 19:59
14. 2. 2010 19:23
14. 2. 2010 19:06
Ale fotky jsou úžasné už jenom ty si zaslouží bodík
14. 2. 2010 18:14
14. 2. 2010 17:51
14. 2. 2010 17:10
14. 2. 2010 17:01
14. 2. 2010 17:00
14. 2. 2010 16:57
14. 2. 2010 16:36
14. 2. 2010 16:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 11 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí maso na tymiánu hovězí pečeně jak dlouho péct hovězí hovězí špalek hovězí na timiánu jak péct hovězí maso jak dlouho se pece hovezi hovězí tymián maso na tymiánu hovězí pečeně na timiánu jak dlouho péct hovězí zadní jak dlouho se pece hovezi maso hovězí pečen jak pect hovězí hovězí pečeně na timiánu hovězí pečeně s tymiánem jak dlouho péct hovězí hovezi a tymian pečeně na tymiánu
Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, petržel, tymián sušený, masox, olej, sůl, mouka hladká, hořčice
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
14 názorů