Mexický guláš od pana řezníka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všichni, kdo to jedli, si to pochvalovali.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2010 15:24
Evi,aj keď nie si autorka receptu tak musím zase pochváliť fotku,vždy ich máš také jedléAko to robíš?A gulášik môže byť dobrý,ale mne by to asi nedalo a ešte by som niečo pridala,to robím vždy
2. 7. 2010 13:55
+4přidalajsem foto
17. 2. 2010 17:12
Mexický guláš jak ho znám, je s hráškem, nakonec posypaný sýrem, a podává se s kolečkem rýže a uprostřed ten guláš. Zahušťovat netřeba, zahustí ho ten protlak. Já dávám cibuli do základu, je to přece jen guláš, liší se vlastně tím, že tam je ten protlak, místo klasické sladké papriky. Pro ty co mají rádi ostré, přidám sambal-oelek, to je chilli pasta.
17. 2. 2010 14:15
ty Mexický guláš je ale guláš s hráškem a strouhaným sýrem
17. 2. 2010 12:50
Nejde tam cibule do základu?Jinak ta chuť nemusí být špatná, jen bych i to vepřové trochu orestovala.Já osobně dávám protlak do základu, ztratí pak kyselost.
17. 2. 2010 12:46
Posílám bod a jeden dotaz. Ten guláš se už ničím nezahušťuje? Je jen ve vlastní šťávě s hořčicí a protlakem? Jindřichu, děkuji za odpověď.
17. 2. 2010 11:44
Marhoule, to mi připadá na dobrou chuť a je to celkem zvláštní guláš a já ho budu muset vyzkoušet a to zvlášť, že je od řezníka, ti přece znají kulinářské dobroty Podle chuti dám pak boda
17. 2. 2010 11:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 3 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 17 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
betkav uvařil před 6 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 26 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 34 minutami
Slepice na paprice
Japin uvařila před 34 minutami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Ana_Kreb uvařila před 35 minutami
Domácí chleba z trouby
alka.f uvařila před 50 minutami
Karbanátek se sýrem
Parkmanova uvařil před 51 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Aneleh81 uvařila před 54 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Mishuu uvařila před 58 minutami
Rybí filé s chřestem
topsysel uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: mexický guláš s hráškem mexický guláš guláš s hráškem mexický vepřový guláš vepřový guláš mexický s hráškem vepřový mexický guláš svatební guláš dobrý mexický guláš vepřový guláš s hráškem vepřový mexický guláš s hráškem mexický guláš recept mexický guláš z vepřového masa mexický guláš z vepřového masa s hráškem dobry mexicky hovězí guláš zvláštní vepřovy guláš klasický mexický guláš mexicky hovězi gulas mexický guláš s hráškem recept pecenie varenie mexicky gulas recept na mexický gulas
Suroviny: hovězí zadní, plec vepřová, protlak paprikový, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř, chilli
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
8 názorů